Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj

Shkabaj Inc. Nachrichten

121 votes, 5 / 5


shkabaj

Rryma mbyt 45 vjeçarin në Shkabaj - 22.06.2016 - Klan Kosova

Viti 1956 - Humor Gezuar 2010 RTK

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!


Mos harroni të :

• Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
• Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Read, listen or watch the news and share them with firends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

Don't forget to :

• Share this app with your friends
• Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Neue Funktionen von Version 4.0

- Përmirësime teknike
- Përmirësime në pamje
- Shumë veçori të reja
-----------------------------------------------
- Bug Fixes
- UI improvements throughout the app
- Many new features